Til helgen starter hele 35 juryer sitt dypdykk i kreativt arbeid i forbindelse med den årlige festivalen og konkurransen «D&AD Awards», som i år arrangeres for 57. gang.

Og to norske kreatører har fått æren av å sitte i juryer; Snorre Martinsen fra Pol skal sitte i juryen for «Visual Effects», mens Jens-Petter Aarhus fra Anorak skal sitte i juryen for «Radio & Audio».

- Det er utrolig inspirerende å juryere i en så anerkjent internasjonal konkurranse. Det lages så mye bra der ute som gir oss en god ledesnor for hvor vi selv må legge lista kreativt. Nå forlater jeg moderlandet på selveste 17.mai til fordel for England og London. Men det er det verdt. Jeg bytter gladelig ut flagg, is og pavlova med juryering i D&AD, sier Martinsen til Kampanje.

Tidlogere har Pol vunnet fire «Pencils» i konkurransen med «25m2 Syria» for Røde kors og Ikea, og dette har sikret byrået juryplassen.

Det lages så mye bra der ute som gir oss en god ledesnor for hvor vi selv må legge lista kreativt.