Teamet Helge Svendsen og Øivind Kristiansen, som blant annet sto bak den best likte reklamefilmen i fjor - for Norges Blindeforbund - går fra Dinamo til JCP PR & Advertising. De to har jobbet i Dinamo i rundt tre år.

Les også: Her er filmen som slo Smarthus-reklamen til Rema 1000 (Abo.)

Teamet har tidligere jobbet både i Retail House og Dinamo, og var blant annet i teamet som sto bak den best likte reklamefilmen i 2018 - for Norges Blindeforbund.

- Vi opplever bra pågang om dagen, og har rett og slett hatt behov for flere kreatører. At Helge og Øivind hadde lyst til å jobbe hos var er helt fantastisk, så flinke folk vokser ikke på trær - de passer perfekt inn i vårt miljø, sier daglig leder Frederik Horn i JCP PR &Advertising.

JCP har den siste tiden kunne legge til både NMBU og Storebrand til kundelisten, som fra før inneholder blant annet 7-Eleven, Pepsi, Finn, Felleskjøpet og Norgesmøllene.