Tidligere denne uken kunne Kampanje skrive at Hanne Hollstedt slutter som markedssjef i Thon Hotels for å få markedsansvar i Schibsteds investeringsselskap Schibsted Growth.

- Jeg føler jeg har fått til veldig mye i Thon og kommer alltid til å heie på dem, uttalte Hollstedt til Kampanje. For på CV-en til Hollstedt har hun blant annet kunne føre opp «Årets Markedsfører 2018», siden Thon Hotels nylig gikk av med seieren i konkurransen.

Les også: Schibsted kaprer Thon Hotels' markedstopp

Det er Ida Svenningsen Eide som overtar stafettpinnen etter Hollstedt. De siste fire årene har hun jobbet som kampanjeansvarlig i Thon Hotels

- Jeg er ekstremt takknemlig for tilliten og muligheten jeg har fått, og gleder meg veldig til å videreutvikle merkevaren Thon Hotels. Vi er et veldig engasjert, dyktig og sammensveiset markedsteam som alle er svært motiverte for å løfte kjeden ytterligere. Det ga virkelig mersmak å motta tittelen «Årets Markedsfører», så vi skal absolutt fortsette taktikken med å være modige og utfordre i kommunikasjonen for å skape gode resultater, sier Eide, som har hatt Thon som arbeidsgiver i ni år.

Hos Thon Gruppen forteller markedsdirektør Birgitte Lunde at de er glade for å gi Eide ansvaret for disse oppgavene.

- Markedsarbeidet i Thon Hotels har vært preget av et tett og godt samarbeid med fantastiske resultater de siste årene. Ida har vært helt sentral i dette arbeidet og det er derfor naturlig at hun nå overtar det overordnede ansvaret, sier Lunde.