Hos foreningen Human-Etisk forbund er Marit Øimoen nyansatt kommunikasjonssjef. Hun har bakgrunn som journalist, som kommersielt ansvarlig for Dagbladet Magasinet og kommer sist fra jobben som kommunikasjonssjef hos bilforhandlereren Erik Arnesen.

- Hennes bakgrunn fra både kommersielle og redaksjonelle aktører gir henne kommunikasjonsfaglig tyngde som gjør at hun passer som hånd i hanske for stillingen. Hun er dessuten en utrolig hyggelig person som er god til å få med seg folk, og som sprer glede og entusiasme. Vi er rett og slett strålende fornøyd med å få Marit på plass, sier generalsekretær Trond Enger i Human-Etisk forbund.

Han legger til at han tror kommunikasjonsarbeidet kommer til å bli viktig for å synliggjøre foreningens rolle fremover og at den nye kommunikasjonssjefen vil være sentral i dette arbeidet.

Øimoen er allerede i gang i sin nye jobb, og hun har store ambisjoner.

- Vi har mye som skjer nå. Vi rigger kommunikasjonsavdelingen med nye folk. Vi har flere større kampanjer på gang. Vi skal vise bredden i sakene vi jobber med, og stå enda tydeligere opp for humanistiske verdier i samfunnsdebatten. Vi ønsker å gjøre oss relevante for enda flere ved å være en aktør som er med på å løse utfordringer i samfunnet, sier hun.