Markedstopp Hanne Hollstedt som har ledet markedsavdelingen i Thon Hotels, har blitt snappet av Schibsted til å bli Head of Marketing & Traffic i investeringsselskapet Schibsted Growth som satser på gründerbedrifter og start-ups.

Hollstedt kan se tilbake på ti år hos hotellgiganten. Til Kampanje forteller hun at det var den utlyste stillingen som fristet henne.

- Jeg føler at det var en fin tid å bytte på. Hovedsakelig så skyldes jobbyttet akkurat den stillingen. Da jeg så den utlyst på Kampanje, så måtte jeg søke, sier hun til Kampanje.

Hollstedt tror hun har opparbeidet seg verdifull erfaring hos Thon Hotels - som vil komme godt med i den nye jobben. 

- Thon Hotels er et stort konsern som samtidig har gründermentalitet.  Det at jeg har hatt begge de perspektivene vil komme godt med. Jeg føler jeg har fått til veldig mye i Thon og kommer alltid til å heie på dem, sier hun.

Nå gleder hun seg til nye utfordringer.

- Jeg gleder meg enormt til å ta fatt på den mest spennende markedsjobben jeg kan tenke meg akkurat nå. Schibsted Growth går en begivenhetsrik tid i møte, og jeg ser frem til å bidra med min erfaring og kompetanse for å styrke markedsarbeidet og konkurransekraften til gründerselskapene. sier hun i en melding.

Les også: Thon Hotels er «Årets Markedsfører»: - Ærlig og modig, sier juryen

Styrker teamet i Schibsted Growth
Tidligere denne våren kunne Hollstedt stolt motta prisen «Årets Markedsfører» sammen med sine kolleger i hotellkjeden Thon Hotels. Så country manager Rune Røsten i Schibsted Growth er naturlig nok fornøyd.

- Det hun har oppnådd for Thon Hotels er veldig imponerende og vi gleder oss stort til at hun blir en del av Schibsted-familien. Å få en kapasitet som Hanne til Schibsted Growth innebærer en betydelig styrking av teamet og jeg er sikker på at det gjør at Schibsted Growth til enda mer attraktiv og unik investor for ambisiøse gründer. Jeg kjenner ikke til noen andre investorer som kan tilby både Årets markedsfører og Norges største markedsføringsplattform, sier Røsten.

Schibsted Growth er et investeringsselskap som de siste 18 månedene har investert i aksjefondet Harvest, Tillit Forsikring, crowdlending-plattformen FundingPartner og edtech-selskapet Poio. Fra før består porteføljen i Schibsted Growth i Norge av Kickback, Lendo, Møteplassen, Prisjakt og Lets’Deal.

- Vi er i dialog med flere spennede startup-selskaper og håper å investere i 3-5 selskaper dette året. Med Hanne på laget har Schibsted et enda bedre verdiforslag å tilby norske startups, sier Christian Horn Hanssen, investeringsansvarlig i Schibsted Growth Norge.

Hollstedt starter i den nye jobben i mai.