Den nye Nord DDB-sjefen Eddie D’Sa fortsetter å bygge opp det som skal bli stammen i reklamebyrået etter de tøffe kuttrundene i fjor høst.

Les også: Tøff start for ny Nord DDB-sjef - sier opp nesten alle kreative ansatte

Les også: Nord DDB ansetter igjen - henter folk fra NASA og Brooklyn

Nå henter den nye byrålederen inn Maria Riis Rasmussen fra SMFB.

- Jeg er glad for å være på plass hos Nord DDB, blant både nye og kjente fjes. Det har vært flere endringer her den siste tiden, som også åpner for å styrke byrået digitalt. Jeg ser fram mot å bidra med digitalkunnskapene mine på flere spennende kunder, i tillegg til at jeg får muligheten til å videreutvikle min digitale rådgivningskompetanse, sier Riis Rasmussen. 

Riis Rasmussen har i løpet av karrieren vært både én og to ganger innom SMFB. Først som sosiale medier-sjef i SMFB Engine før hun rakk å jobbe som digital markedssjef for det norske klesmerket Fall Winter Spring Summer.

De siste par årene har Riis Rasmussen var i SMFB som performance manager og jobbet for kunder som Domino’s Pizza og Den Stolte Hane.