Kristin Langeland blir ny kommunikasjonsdirektør og Henrik Wiedswang Horjen ny kommunikasjonssjef i Sjømat Norge. Kristin Langeland erstatter Are Kvistad. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjons- og myndighetskontakt hos Wiersholm og har før den tid blant annet jobbet hos NHO Service, Burson-Marsteller, DNB og Civita, og har bred erfaring innenfor kommunikasjon.

- Fiskeri- og havbruk er i mine øyne landets mest spennende næring. Jeg gleder meg til å jobbe for å sikre gode og konkurransedyktige rammevilkår for medlemsbedriftene, samt vise frem sjømatnæringens mange viktige bidrag til verdiskapningen i Norge, sier Langeland.

Henrik Wiedswang Horjen går inn i en helt ny stilling som kommunikasjonssjef i Sjømat Norge. Han kommer fra Geelmuydeen Kiese og har tidligere jobbet i Aftenposten,VG, Budstikka og Norsk Fiskeoppdrett/Kyst.no

- Jeg har hatt enormt lærerike år i GK, men da jeg fikk muligheten til å jobbe med en av Norges viktigste fremtidsnæringer var det helt umulig å si nei, sier han.

Både Langeland og Horjen tiltrer 1. juli 2019 og skal ha kontorsted i Oslo. Begge vil jobbe tett sammen med Øyvind Haram, som er konstituert kkommunikasjonsdirektør inntil Langeland er på plass.

- Vi er svært fornøyd med de to nyansettelsene. Dette er dyktige og erfarne kommunikasjonsfolk som vil bidra til å løfte vår organisasjon ytterligere, sier administrerende direktør i Sjømat Norge, Geir Ove Ystmark.