Andreas Lisberg slår med det følge med tv-produsenten Christian Aass som kom fra «Paradise Hotel» i november.

- Det er resultat av kundenes forventning til det å være en totalleverandør av kommunikasjon- og reklametjenester, sier administrerende direktør Kjetil Try i en pressemelding.

Lisberg har bakgrunn fra Fantefilm og Giant & Toys. Har har lang erfaring fra filmbransjen og har gjort en rekke reklamejobber for merkevarer som Volkswagen, Rema 1000, Møller Mobility Goup og DNB. For sistnevnte hadde han regi på kampanjen «Fra A til Å», på vegne av Try.

- Jeg er veldig glad i jobben min som regissør, og jeg gleder meg til å jobbe med det samme faget på Try-huset. Det er mye som endres i filmfaget som følger den teknologiske utviklingen. Men historiefortelling på en god og kreativ måte er viktigere enn noen gang før. I den utviklingen bransjen er i nå, er det viktigere enn noen gang å sørge for kvalitet i produksjonen, sier Lisberg.

Han har også tidligere prøvd seg på spillefilm med den norske komedien «Å begrave en hund» som gikk på kino i 2013. Der er blant annet Jon Øigarden, Dennis Storhøi og Aslak «Alis» Hartberg og Sveinung «Dr. S» Eide fra Klovner i Kamp med som skuespillere. 

Christian Aass er glad for å få Lisberg på teamet.

- Vi ser at det stadig blir et sterkere behov for å koble produksjonen til distribusjonskanalene. Men for at forbrukerne lar seg sengasjeere må innholdet ha høy kvalitet og det å få en så erfaren regissør som Lisberg på laget vil bidra til dette, sier han.