Produksjonsselskapet Mastiff står bak tv-programmer som «Hver gang vi møtes», «Åsted Norge», «TV 2 hjelper deg», «God kveld Norge», «Matkontrollen», «Helsekontrollen», «Boligjakten» og «Paradise Hotel», og har etter sigende så mye å gjøre at de nå rigger om.

Jostein Olseng rykker opp i selskapet og går inn i en nyopprettet stilling som COO, hvor han får ansvar for all innholdsproduksjon i Mastiff. Han kommer fra rollen som leder for faktaavdelingen i Mastiff.

- Dette er en direkte konsekvens av den suksessen vi har oppnådd de siste årene. Vi gjør dette for å kunne ta unna det økte behovet for leveranser av norsk innhold fra Mastiff, forteller administrerende direktør Kathrine Haldorsen.

- Mastiff er et selskap som har mange og veldig spennende prosjekter. I tillegg jobber det utrolig dyktige og engasjerte folk her. Derfor er det for meg en stor ære å få lov til å ta enda større ansvar i Mastiff, sier Olseng.

Heidi Hegvik blir ny leder for faktaavdelingen. Hun kommer fra rollen som produsent for «Matkontrollen».

- Da vi startet faktaavdelingen i 2014 bestod den av én produksjon. I dag har avdelingen vokst til ni produksjoner. Vi ser at det fortsatt er et stort og økende behov for dette innholdet. Da er det betryggende å vite at vi har de beste folkene, sier Haldorsen.

Hege Vik Hansen blir leder for utviklings- og underholdningsavdelingen. Hun kommer fra rollen som produsent for «Paradise Hotel».

- Vi har gått bredt ut og vurdert kandidater i hele bransjen. Etter grundige vurderinger er vi ikke i tvil om at vi allerede har de beste folkene på huset. At vi kan rekruttere internt til så viktige stillinger sier veldig mye om den faglige styrken vi som selskap har, sier Haldorsen.