Digitalbyrået M51 ble startet av fem tidligere Solid Media-ansatte i 2017. Nå er de i dag 16 ansatte og har fått på plass et nytt styre under ledelse av Helge Onsum.

- Jeg har fulgt M51 fra utsiden en god stund og jeg har latt meg imponere over at de på så kort tid har etablert seg som et solid digitalbyrå. M51 kombinerer performance marketing og kreativitet, og det tror jeg stadig flere annonsører etterspør i jakten på en fremtidig samarbeidspartner. Nå ser jeg frem til å være med og bidra til ytterligere vekst, sier Helge Onsum.

Han har vært med på å bygge Dentsu Aegis Network Norge og var også en av initiativtakerne og gründerne av The North Alliance.

Med seg i styret i M51 får han Sandra Klaesson (daglig leder i United Influencers), Ove Rogne (gründer av Northern), Fredrik Melgård (gründer i M51) og Daniel Ervig (daglig leder og gründer i M51).

- Jeg har et solid inntrykk av menneskene og jeg ønsker å være med på å bygge opp M51 til å bli et ledende byrå innenfor sitt kompetanseområde i Norden. M51 er et særdeles lovende miljø til tross for at de kun har eksistert i snart to år, avslutter Onsum.

Daglig leder i M51, Daniel Ervig, mener dette er et signal om at digitalbyrået mener alvor.

- Vi har vært dyktige, og nå skal vi fortsette det gode arbeidet og jobbe hardt for å fortsette utviklingen. Med Helge Onsum i spissen ønsker vi å legge til rette for en økt satsing og håndtere enda flere kunder. Det nye styret vil tilføre oss verdifulle erfaringen og økt kunnskap på områder vi mangler. Dermed kan vi fortsette å gjøre det vi liker best - være et digitalbyrå som utvikler kreative markedskampanjer og strategier for kundene våre, sier han.

Les også: Solid Media-utbrytere sikter mot stjernene med nytt byrå (abo.)