Lasse Torstenson har vært i Knowit Experience Oslo i ni år, både som leder for selskapets satsing på datadrevet kundedialog og som leder innen performance marketing og kommunikasjon.

Nå skal han lede Nettrafikk, som eies av mediebyrået Mood.

- Det er rett og slett fantastisk å bli en del av Nettrafikk og Mood-konsernet. Med så dyktige kollegaer og kjente merkevarer som kunder er det lett å trives. Når vi i tillegg har Mood og Smood under samme tak som oss ligger alt til rette for videre vekst, sier Torstenson.

Mood kjøpte selskapet Nettrafikk i slutten av 2015. Omsetning har gått fra cirka 13 millioner kroner i 2015 til cirka 45 millioner kroner i 2018 under ledelse av gründer Slavisa Gacic. Gacic skal nå lede selskapets SEO-avdeling.

- Utviklingen til Nettrafikk har vært utrolig bra de siste årene og selskapet vokser raskt. Ved å hente inn en daglig leder med lang erfaring fra mindre og store digitale spesialistmiljøer vil vi ta selskapet inn i en videre vekstfase og utforske nye forretningsmuligheter. Vi vet at Lasse har gode lederegenskaper, rett kompetanse og kommer fra et miljø som er anerkjent for sin digitale kompetanse. I tillegg er han en skikkelig trivelig fyr og vi er sikre på at vi har funnet rett mann til jobben, sier Nils Sejersted, byråleder i Mood.