Mediebyrået Mediacom henter Stian Killingberg (28) som ny Senior Digital Strategist. Han har tilbakelagt tre år i mediebyrået OMD, der han har hatt stilling som Head of Social og nå sist som Digital Manager.

- Etter tre fine år i OMD så jeg etter nye utfordringer i bransjen. Da Mediacom kom på banen ble valget enkelt. Mediacom tilbyr et spennende utvalg av kunder og et solid fagmiljø som jeg kan lære mye av, sier Killingberg.

Han skal rapportere til Mads Karlsen, Head of Digital Innovation, i Mediacom. 

- Stian har en kreativ og nysgjerrig tilnærming til marketing med fokus på det digitale, og har jobbet med noen av OMDs største annonsører. Som digital strateg vil han være et viktig tilskudd til vårt team på over 40 digitale spesialister innenfor digital rådgivning, teknologi og forretningsutvikling, sier Karlsen.

Stilian Killingberg har også bakgrunn fra We Are Live som kampanjekoordinator og har en mastergrad i innovasjon, ledelse og marked.

- Jeg håper å kunne bidra til å koble sammen kundens digitale utfordringer med de gode fagmiljøene MediaCom og GroupM har innen programmatisk, social, SEM, SEO og MarTech. Jeg tror disse fagmiljøene kommer til å bli svært viktig i et mer og mer fragmentert digitalt medielandskap hvor det ikke bare er viktig å gi gode råd innen mediekjøp og strategi, men også innenfor teknologi og hvilke teknologivalg kundene bør ta, sier Killingberg.