Etter knappe fire måneder som administrerende direktør i United Influencers, valgte Louise Fuchs å forlate influencer-nettverket i november i fjor. Nå har hun funnet sin nye jobb. Louise Fuchs går inn i ledergruppen til Kolonial.no og blir selskapets nye kommunikasjonsdirektør.

- Kolonial.no er digitale fra a-å og jeg synes det er Norges mest spennende merkevare. Det er jo litt morsomt at selv i en datadrevet tidsalder, så treffes de viktigste beslutninger i eget liv på den gode magefølelsen. Og den har jeg her! Jeg gleder meg til å jobbe med de dyktige folkene i Kolonial.no, og til å ta tak i mange nye og spennende oppgaver, sier Louise Fuchs i en pressemelding.

Hun har tidligere vært kommunikasjonssjef for Schibsted Media Groups globale produkt- og teknologi-satsinger.

- Vi er veldig glade for at Louise har takket ja til denne nyopprettede stillingen. Hun er dyktig og har mye verdifull erfaring og kompetanse. I tillegg er hun engasjert og har et stort nettverk. Vi deler entusiasmen rundt å forbedre våre kunders liv, og jeg føler at Louise har iboende de samme verdiene som vi har. Vi gleder oss til å få henne med på laget, sier administrerende direktør i Kolonial.no Karl Munthe-Kaas.

Les mer: Kolonial.no får «kjempehjelp» av Game of Thrones-stjerne