Annicken Staib er ansatt som ny HR-manager i Dentsu Aegis Network Norge. Der skal hun lede HR-funksjonen i byrågruppen som snart teller 350 ansatte.

Hun kommer fra en stilling som HR-rådgiver i Discovery Networks Norge.

- Fra Discovery og tidligere roller har Annicken bred erfaring fra relevante HR-områder og oppgaver, og hun viser stolthet i å få ting til å fungere. Hun har stor gjennomføringsevne, kombinert med hennes gode prosjektlederegenskaper, bra energinivå og erfaring fra bransjen stoler vi på at Annicken vil gi oss verdi i alle ledd og i alle byråer i Dentsu Aegis Norge, sier Kristina Brøgger Nilsen, HR-direktør i Dentsu Aegis Nordics, Central and Eastern Europe.

- Som HR-manager blir det spennende å få være en del av et miljø der fokus på utvikling og innovasjon står høyt på agendaen. Det blir inspirerende å bli del av et selskap som satser på, og som ligger så langt fremme på digitalisering. I tillegg har jeg fått solid inntrykk av at dette er en gjeng med utrolig dyktige mennesker som jeg gleder meg til å jobbe med, sier Annicken Staib.

I Dentsu Aegis skal hun rapportere til Paal Fure.

- Annicken har den type kompetanse og erfaring som vi ønsket oss i denne rollen. Hun er vant med å jobbe i den norske delen av en global virksomhet. Hun vil jobbe tett med strategiske HR-oppgaver og være sentral bidragsyter til at vi opprettholder vår posisjon som en meget attraktiv arbeidsplass. Vi gleder oss til å få Annicken på plass den 2. mai, sier Paal Fure, administrerende direktør i Dentsu Aegis Network Norge.