I september kunne Kampanje avsløre at VG jobbet med å etablere et nytt innholdsbyrå under navnet Manus. Det skjer bare tre år etter at VG gikk tungt inn i markedet for innholdsmarkedsføring med aksjeselskapet VG Partnerstudio, som i år omsetter for godt over 100 millioner kroner.

Nå er det klart at innholdsbyrået Manus og daglig leder Marianne Solheim gjør sine første ansettelser. Nykommerne i Akersgata 55 er Siri Skaustein, Marie Nord og Øyvind Losnegard.

Siri Skaustein kommer fra Släger kommunikasjon, og starter i stillingen som innholdsrådgiver.

- Det er ikke ofte man får muligheten til å få være en del av et nytt selskap helt fra start, og jeg har store forventninger til hva vi skal få til med Manus. Etter mange år som journalist etterfulgt av fire år som PR-rådgiver, lander jeg nå et sted midt i mellom – og jeg gleder meg til å formidle historiene til kundene våre, sier Skaustein.

Les også: Hun blir sjef for nytt VG-byrå: - Vi tror ikke markedet er mettet (Abo)

Les også: VG vil bygge opp «stjerneteam» i helt nytt byrå

Marie Nord blir kundeansvarlig rådgiver. Hun har de siste årene jobbet som seniorrådgiver i Hammer og Hanborg, og gleder seg til å gjøre comeback i byråverden.

- Jeg har hatt noen lærerike år i rekrutteringsbransjen, og vært med på en enorm vekst. Til Manus tar jeg med meg evnen til å kartlegge, lese mellom linjene og oversette komplekse behov til løsninger. Det har skjedd at det har rykket i foten når vi har rekruttert til spennende stillinger innenfor kommunikasjon, så det føles godt å komme hjem igjen, sier Nord.

Designer/AD Øyvind Losnegard startet i Manus før jul.

- Jeg har jobbet med grafisk, foto og film siden jeg fikk mitt første kamera i tenårene. Som designer og AD i Manus får jeg utfoldet meg på alle tre områdene, og jeg føler jeg har fått en helt unik mulighet her. Vi er allerede i gang med flere spennende kunder, og jeg gleder meg til veien videre,  sier Losnegard.