Hos contentbyrået Redink, har det nye året startet med å ønske to nyansatte velkommen.

Petter Lindgjerdet er ansatt som selskapets første leder for effekt. Han har erfaring fra jobb med merkevarer blant annet fra MyTools Digital og Acex.

Byråets administrerende direktør Øyvind Vederhus forklarer satsingen på effekt overfor Kampanje slik;

- God innholdsmarkedsføring bygger merkevarer og skaper salg gjennom å tilpasse budskap og virkemidler til hvor målgruppen befinner seg i kundereisen. Å flytte en forbruker fra oppmerksomhet til kunnskap og salg, er ekstremsport i alt ståket vi utsettes for, og krever bunnsolid innsikt i hva som funker hvor, når og ikke minst hvorfor. I Redink har vi knekt noen koder og utviklet effektmetodikk som gir solide resultater for våre kunder, og for oss er dette et svært viktig satsingsområde. Det hjelper ikke med kreativitet, klikk og gøye natives, hvis du ikke kan regne det hjem til gevinst i form av data, merkestyrke eller salg, sier Vederhus

Lindgjerdet kommer sist fra enkeltmannsforetaket Acex.

- Sentralt i kjernen for kundenes økosystemer ligger alltid innhold, kreativitet og formidling som en avgjørende del av merkevarenes tilstedeværelse. For meg inviterer data til økt kreativitet. Jo flere kreative uttak vi kan måle og optimalisere, jo nærmere et optimalt resultat kommer vi, sier Lindgjerdet i en melding.

Den andre nyansatte er Joachim Haug, som er ny senior AD. Han kommer sist fra en tilsvarende stilling i Nord DDB.

- Jeg har veldig tro på å kombinere flere fagfelt i en medieverden som aldri synes å stå stille. Det skaper større bredde i tilnærmingen til kundenes utfordringer og behov. Og så lærer man mye av hverandre. Det er viktig. Og ikke minst gøy, sier Haug.

Redink består av rundt 70 medarbeidere, fordelt på stillingstitler som redaktører og innholdsrådgivere, foto, video og animasjon, strateger og spesialrådgivere, konsept, design og prosjektledelse.

- Dette er nøye sammensatt, og nødvendig kompetanse for å skape effektive kommunikasjonsløsninger – og riktig nivå med tanke på kunder og oppdragsmengde, sier Vederhus til Kampanje.

Redink er eid av Aller-selskapet Ahead Group Norway, som også omfatter selskapene Hyper, OMG, Nova Vista og Uniform – i tillegg til datterselskaper av disse aktørene. Totalt omsetter selskapene for rundt 450 millioner kroner og har til sammen 200 ansatte i Norge.