Hos Mediacom har året startet med å ønske to nyansatte velkommen på laget; Celia Calkin Hansen som er ansatt som Account Director og Peter Tilling, som er ansatt som Marketing Technologist.

Hansen har bak seg 14 år i Starcom og kommer sist fra en stilling som Client Service Director (kundeansvarlig).

- Jeg kom i dialog med Medicom på et tidspunkt hvor jeg var nysgjerrig på å utvide min egen horisont i bransjen, noe som var naturlig etter å ha vært i Starcom i 14 år. Mediacom er et byrå jeg har fulgt med på over tid, og som har et veldig spennende fagmiljø. Derfor var det interessant å gå i en prosess med nettopp dem, forteller Hansen til Kampanje

I den nye jobben vil hun blant annet få ansvar for flere landbruks-kunder.

Peter Tilling har erfaring innen digital rådgivning, performance, SEO og netthandel – både i Norge og Sverige. Han kommer sist fra Sempro, men har også bakgrunn fra Metro Branding.

- Det er lett å la seg begeistre av alle mulighetene som data og digital markedskommunikasjon kan gi oss, men til syvende og siste så handler det om å jobbe sammen for å skape høyest mulig verdi, sier Tilling i en melding.

Byråleder Britt Skjeppestad i Mediacom understreker at de to ansettelsene er i tråd med byråets ambisjoner.

- Vi skal sikre den mest effektive mediestrategien der vi kombinerer forretningsforståelse med høy mediekompetanse. Det er viktig at vi holder fokus på målet – resultatet til kundene våre, sier Skjeppestad.