Ingjerd Østrem Omland blir ny tv-sjef i NRK P3. Hun overtar etter Håkon Moslet. Hun er i dag fungerende P3-redaktør for Camilla Bjørn, som er i svangerskapspermisjon.

- Ingjerd ble valgt fordi hun er en dyktig og nytenkende leder, rett og slett! En ordentlig lagspiller med strategisk forståelse og stor gjennomføringsevne. Dessuten har Ingjerd en unik innsatsvilje for å skape og legge til rette for historiefortelling av høy kvalitet. Disse egenskapene vil komme godt med når hun nå skal ta P3s TV-produksjon videre sammen med vår dyktige redaksjon, sier P3-redaktør, Camilla Bjørn, til NRK.

Den nye TV-sjefen for P3 for kom fra VG til NRK i 2017, til stillingen som redaksjonssjef for blant annet P3nyheter, Her og nå og NRK Trafikk. Deretter gikk hun gikk hun inn i et vikariat som radio- og nettsjef frem til vikariatet som redaktør for P3. Hun har tidligere jobbet i  TV 2 og VG, og begge steder jobbet hun med levende bilder.

- Jeg elsker P3. Oppdraget vi har, målgruppa vår. Tv-redaksjonen er full av folk med ambisjoner som pusher grenser og skaper innhold som utgjør en forskjell. Min jobb blir å sørge for at de har alt de trenger for å lage innholdet målgruppa finner, velger og elsker - og at P3 forblir nyskapende. Jeg gleder meg!