Hos designbyrået We Oslo som jobber med strategisk design og merkevarebygging. vokser staben og Synne Flaa starter som ny designer.

Flaa hentes fra Geelmuyden Kiese.

- We Oslo passer meg perfekt! Det er et lite byrå med utrolig dyktige folk. Arbeidsoppgavene er varierte, alt fra små nisjeprosjekter til store og kjente merkevarer. Det er et sterkt fagmiljø og samarbeidet mellom oss på prosjektene følger en arbeidsmetode jeg liker veldig godt, sier Synne.

Kreativ leder Kristin Lillevik trekker frem at stadig flere oppdrag gjør at byrået trenger mer kapasitet.

- We Oslo er i vekst og med en stadig økende oppdragsmengde trenger vi å styrke designteamet vårt. Hun har opparbeidet seg relevant og nyttig erfaring i sin tid hos GK og er et utrolig hyggelig tilskudd til gjengen vår, sier Lillevik.

Og legger til;

- Vi har lenge sett hvordan branded content spiller en stadig viktigere rolle som identitetsbygger for en merkevare. Vi er inne i en spennende tid, og med Synne på laget går vi inn i 2019 med enda mer designfaglig kraft, avslutter Lillevik.