Zenith har ansatt Kristian Tanem i rollen som Business Director. Han kommer fra jobben som digital strateg i IUM og har dessuten Mindshare, TV 2 og Yahoo! på CV-en sin.

- Det er vanskelig å ikke la seg imponere over hva Zenith har fått til det siste året. Jeg har lært dem å kjenne som et sjeldent fremtidsrettet og lettbeint byrå, noe ansettelsen av Tim som byråleder også vitner om. For min del var dette full klaff, og jeg så tidlig at deres tanker om hva et mediebyrå anno 2019 skal være stemte med mine egne, sier Tanem i en pressemelding.

Han går også inn i byråets ledergruppe.

- Zenith har i løpet av året vunnet flere nye spennende kunder. Ansettelsen av Kristian er et resultat av dette og vi bygger nå ut med flere kundeteam. Kristian får ansvaret for et av disse, sier byråleder Tim Nilo.

Zenith er en del av Publicis Group, som nylig ble slått sammen i ett selskap i Norge. Det består i tillegg av Kitchen, Starcom New Work og MSL.

Les mer: Publicis slår sammen Starcom og Kitchen – Mittet blir ny toppsjef

- Vi er superhappy med å få Kristian med på laget, og gleder oss til hva han vil bidra med av erfaring og kompetanse. Kristian kjenner mediebyrålivet godt, har jobbet på tvers av ulike områder både digitalt og i tradisjonelle kanaler, og er på toppen av dette i tillegg en ordentlig ålreit fyr, sier Nilo.