Vizeum-sjef Kristin Brimi har ansatt Pardis Molavi som ny direktør for forretningsutvikling. Hun kommer fra stillingen digital direktør i Re:Media. 

- Vi er utrolig stolte over å få Molavi til Vizeum da hun har en profil som matcher oss perfekt. Hun kommer fra et sterkt digitalt miljø, har lang bransjeerfaring og er både fremtidsrettet og kundefokusert. Med henne på laget vil vi styrke den digitale «edgen» og sikre innovasjonstakten, sier Brimi.

- Jeg har alltid vært utrolig imponert over Vizeum, den digitale posisjonen de har tatt og de spennende kundene de har hatt tillit hos, år etter år. Så når jeg fikk mulighet å ta del i lederskapet av et av et av landets mest fremoverlente miljøer med en så sterk byrågruppering i ryggen, kunne jeg ikke annet enn å ydmykt takke ja!, sier Molavi.

Vizeum-sjefen har også gjort plass til Haakon Lind i ledergruppen sin. Han har hatt flere ulike roller i byrået og gikk nylig inn i rollen som kundedirektør. 

- Vizeum og Dentsu Aegis Network er i forkant av utviklingen i markedet og det ser vi nok en gang med konsolideringer mellom ulike reklame- og kommunikasjonsmiljøer. Vår måte å organisere oss på, under ett og samme tak, er ikke lenger unikt men vi har et solid forsprang på de miljøene som nå skal finne sammen. Vizeum skal være våre kunders viktigste strategiske samarbeidspartner i den digitale transformasjonen og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene, sier Lind.

I tillegg går også Erlend Ytreeide inn i ledegruppen som markedsdirektør i Vizeum.

- Vizeum skal være et tydelig valg for kundene våre, da må vi sørge for at disse egenskapene er krystallklare for kunder som søker nye byråpartnere, sier Kristin Brimi.