To nye kreative team har meldt sin ankomst hos SMFB. De består av Henrik Weido Lorentzen og Tor Adam Slettebø, og Camilla Antoinette Bøgh og Helene Bjarre.

- Vi er alltid på utkikk etter flinke folk som kan gjøre oss enda bedre. Det er høyt trykk om dagen og vi gleder oss til vise hva denne talentfulle gjengen kan tilføre både nye og eksisterende kunder hos oss, sier byråleder Kristian Kristiansen.

Lorentzen og Slettebø kommer fra Nord DDB, hvor de har jobbet med kunder som Telia og McDonald's.

- Vi har blitt tatt imot med åpne armer, så dette tror vi blir moro. Det er ingen hemmelighet at det jobber utrolig mange dyktige folk i SMFB, og folk vi garantert kommer til å lære mye av. Nå må vi bare kjøre på videre, sier de to kreatørene.

De har vært ett år i Nord DDB, og forlater et reklamebyrå som har kuttet kraftig i de kreative ressursene.

Les mer: Tøff start for ny Nord DDB-sjef - sier opp nesten alle kreative ansatte (abo.)

Bøgh og Bjarre ble uteksaminert fra Westerdals i sommer, og har allerede rukket å vært innom Tante Randi som frilansere.

- Det er stas å få muligheten til å utvikle oss som team og å få jobbe med de spennende kundene til SMFB. Det er mange flinke folk her som vi gleder oss til å jobbe med, og så er det ekstra kult at det nå er flere damer i kreatørflokken, sier de.