Marit Jensen tiltrer stillingen som strategisk rådgiver hos Bold 1. januar neste år. Hun har over 10 års fartstid fra eiendomsbransjen og kommer fra Cushman & Wakefield Realkapital, der hun har vært ansvarlig for å bygge opp selskapets retailsatsing.

Hun er utdannet jurist og har erfaring fra destinasjonsbranding, konseptutvikling og programmering av handelsdestinasjoner og byrom.

- Marits bakgrunn og kompetanse er relevant fordi hun tilfører oss faglig tyngde innenfor et felt der merkevarebygging, design og teknologi blir viktigere og viktigere. Med henne ombord kan vi i tillegg til å reposisjonere og verdiøke bygg og områder ved hjelp av design, digitale tjenester og merkevarebygging, også tilby rådgivning og tjenester knyttet til å oppnå en strategisk riktig og økonomisk lønnsom leietakersammensetning, sier daglig leder i Bold, Lena Stølen, til Kampanje.

- Hun sitter i tillegg på et stort nettverk og har vært innkjøper av design og merkevaretjenester i mange år. Det i seg selv er verdifullt, både inn mot eiendomsbransjen og mot kunder i andre bransjer.

Bold er en del av The North Alliance (Noa). 

- Unik mulighet
Jensen har en bred erfaring fra en rekke aktører innen eiendom og retail. Hun har blant annet jobbet for Steen & Strøm Magasin, Søylen Eiendom og Norgesgruppen. I tillegg jobbet hun med Vikaterassen på vegne av Storebrand Eiendom, før hun i 2016 begynte hos Kushman & Wakefield Realkapital.

Etter knappe to år hos rådgivningsselskapet, gleder hun seg nå til nye utfordringer. 

- Det blir et nytt fagfelt for meg, men jeg skal jobbe med mye av de samme problemstillingene fra en litt annen vinkling. Jeg har god dybdekompetanse på handel og eiendom og nå får jeg breddekompetansen i tillegg. Det ser jeg på som en unik mulighet. Endringskompetanse er det viktigste i næringslivet nå, uavhengig av bransje. Jeg syns det går for treigt i eiendomsbransjen, og å gå inn i et såpass fremoverlent miljø som Noa, blir veldig spennende, sier Jensen til Kampanje. 

Hun forteller at det blir nytt å gå inn i et kreativt miljø som Bold, og at hun gleder seg til å jobbe med flere som sparker i samme retning. 

- Jeg har følt meg alene som strategisk hode på eiendoms-prosjektene jeg har jobbet på, men hos Bold vil det være flere som sparker i samme retning, fordi det er flere som tenker kreativt. Å komme til et slikt kreativt felleskap ble en avgjørende tyngde på vektskålen med tanke på overgangen. Bold jobber kreativt fra et strategisk perspektiv, og det er noe jeg kjenner meg godt igjen i. Vi lever i en disruptiv tid, der relevante og tydelige verdiforslag er viktigere enn før, avslutter Jensen.