Alexander Grimstad har jobbet med sosiale medier siden 2006 og kommer sist fra Fanbooster. Nå har han fått jobben med å bygge opp Smood, som er et rendyrket sosiale medier-selskap tilknyttet mediebyrået Mood Communication.

- Jeg har jobbet sammen med gjengen i Mood og Nettrafikk siden nyttår og erfarte raskt at måten de jobber på og kunnskapen de har var et ideelt utgangspunkt for å starte sosiale medier-byrå sammen. I bunnen har vi den tunge strategiske og innsiktsfokuserte kompetansen som sitter i Mood-veggene. Videre jobber vi ut fra at effektfull sosiale medier-markedsføring må kombinere gode kreative uttak med geeky performance-markedsføring. Jeg har veldig stor tro på oppsettet og tilnærmingen vår, og tilbakemeldingene fra kundene våre forteller oss at dette funker, sier Grimstad.

Han har tidligere drevet sosiale medier-byrået Fennek & Friends og Facebook-app-plattformen iFrapp. 

Smood vil være en del av Mood-konsernet og samlokaliseres med de andre selskapene. Mood hadde i 2017 en samlet omsetning på 420 millioner og leverte et resultat på 14,7 millioner.

- Det skjer mye i Mood om dagen og vi får stadig nye oppdrag og har en voksende kundebase. Alexander Grimstad har lang erfaring innen SoMe og da vi fikk han med oss til å starte Smood grep vi muligheten. Selskapet vil bygges på den strategiske kompetansen og fokuset på innsikt og effekt som er grunnpilarene i Mood og jobbe fullt integrert med oss. Alle våre selskaper sitter i samme rom, innenfor en radius av 4-5 meter, noe som tilrettelegger for tett samarbeid, sier Mood-sjef Nils Sejersted.

Smood skal håndtere egen kundeportefølje i tillegg til kunder hos Mood. De jobber med annonsører som OneCall, Peppes Pizza, Fabel, Erlik Oslo, LO, Fargerike og Plantasjen.

Zoë Waage, som har lang fartstid som Facebook-rådgiver i Mood blir med over til Smood, og flere personer skal være å vei inn.