Ifølge Dagens Næringsliv er det Marna Haugen Burøe, Sophie Elise Isachsen, matblogger Trine Sandberg og Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen som tjener aller mest av bloggerne.

Isachsen, som nylig deltok i «Skal vi danse» på TV 2, er en av Norges største bloggere og hadde i fjoråret en inntekt på 2,5 millioner kroner, viser tall næringslivsavisen har innhentet fra kredittvurderingsselskapet Dun & Bradstreet. Isachsen har den desidert største formuen på hele 7,5 millioner kroner.

- Bransjen er blitt mer profesjonalisert, men veien har jo blitt til samtidig som man har gått. Da jeg startet var det helt utenkelig å kunne ta seg betalt for en bloggpost, og man gjorde ikke det heller, og ble dermed utnyttet. Det tok mange år før influenser-bransjen klarte å gjøre forandringer, for det var avhengig av at vi alle gikk sammen og sto på vårt, sier Sophie Elise Isachsen til avisen.

Også Sandberg og Berg Eriksen tjente tilsvarende som Isachsen i 2017 med henholdsvis 2,4 og 2,5 millioner kroner, ifølge tall fra Dun & Bradstreet. Den største skattbare inntekten var det Marna Haugen Burøe som hadde med 2,7 millioner kroner.