Hos Pulse Communications reklamebyrå er Ina Lima ansatt som senior prosjektleder. Hun er hentet fra mediebyrået IUM, hvor hun jobbet som mediaplanner og fagansvarlig.  

- Vi er stolte over at Ina har valgt å begynne hos oss , ikke minst på grunn av den erfaringen hun har med seg fra IUM. Med Ina ombord vil vi kunne fortsette å utfordre oss selv på uttak og distribusjon, samtidig som kreativitet og produksjon står i fokus, sier partner Preben Øiamo i Pulse Communications.

Men Øiamo avviser at ansettelsen betyr at de skal satse på mediebyråtjenester.

- Nei, vi skal ikke satse på mediebyråtjenester, men ettersom det er viktig og ofte avgjørende å ta stilling til uttak og distribusjon da vi jobber kreativt og med produksjon, er det fint å styrke vår kompetanse og fokus på dette, noe Ina vil bidra til. Dette er også en fordel når vi samarbeider så tett med mediebyråer og ikke minst spesialistmiljøer som vi gjør i dag, sier Øiamo til Kampanje.

Lima startet i sin nye jobb i starten av oktober. Totalt teller byrået nå 15 ansatte. 

Pulse Communications har lagt bak seg et særdeles godt 2017, der omsetningen vokste fra 20,8 millioner kroner i 2016 til 26,8 millioner kroner i 2017. Resultat før skatt endte på 2,77 millioner kroner, mot 115.000 kroner i 2016. Øiamo kommenterer tallene slik; 

- Grunnen til at vi gjør det bra er vel først og fremst kulturen vi har med veldig flinke og engasjerte folk som jobber knallhardt hver eneste dag for at våre kunder skal lykkes. Dette resulterer i at vi har fornøyde kunder som ønsker å jobbe tettere med oss, og som gir oss enda flere og større oppgaver, sier han.

På kundesiden har det vært stabilt og Øiamo forteller at de ikke har mistet noen kunder de siste par årene, og har hentet inn nye kunder som Lerum og Bank Norwegian.