Saken blir oppdatert.

Den nye toppsjefen i det sammenslåtte telekomkjempen Telia og Get, Abraham Foss, er i mål med arbeidet om å sette sammen en ny toppledelse i selskapet.

- Siden vi fikk grønt lys fra myndighetene har vi gitt full gass på sammenslåingen av de to selskapene. Kunngjøringen av struktur og ledergruppe i det nye selskapet viser at vi er kommet langt på kort tid, og fremdriften er et godt eksempel på farten og kraften vi skal ha fremover, sier Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge.

De siste månedene har Abraham Foss og avtroppende Get-sjef, Gunnar Evensen, sammen med Telia Company, arbeidet med å sette den overordnede strukturen for det nye selskapet, og rekruttere ledere som skal drive virksomheten fremover. Det er blitt søkt både internt og eksternt i prosessen.

Tidligere har Kampanje skrevet at de både Evensen og Sondre Aarrestad allerede hadde sagt opp sine jobber.  Nå er det også klart de ikke er de to eneste Get-toppene som ikke blir med i den nye konsernledelsen. Kun to ut av ni fra Gets konsernledelse er med i den nye lederkabalen til Abraham Foss og det er Camilla Forberg og Torbjørn Aamodt

Les også: Heller ikke nestsjefen i Get blir med til Telia – skal følge «guttedrømmen» 

Les også: Gunnar Evensen slutter - Foss blir toppsjef i nye Telia og Get

- Jeg er veldig glad for det teamet som har takket ja til å bli med på den reisen vi nå legger ut på. Vi har veldig mange dyktige ledere i begge organisasjoner. Å velge ut en håndfull mennesker med komplementære ferdigheter som passer sammen i et team har således vært et luksusproblem, men også krevende. Sammen skal vi skape et nytt selskap som skal utfordre status quo i Norge med et kundeløfte om å levere nye og innovative produkter og tjenester mellom tv, telekommunikasjon, IT og digital distribusjon til hele landet, avslutter Foss.

Den nye ledergruppen i Telia Norge er foruten Abraham Foss som er administrerende direktør, Per Christian Mørland (finansdirektør), Dag Wigum (IT-direktør), Jon Christian Hillestad (direktør Business), Camilla Forberg  (direktør strategisk brand og marketing), Kjersti Jamne (direktør privatmarked mobil), Torbjørn Aamodt (direktør privatmarked Get), Kirke Saar (direktør nettverk), Kristian Vogt (direktør customer care,) Nina Sundby (HR-direktør), Henning Lunde (kommunikasjonsdirektør) og Frode Lillebakken (juridisk direktør).