Helle Thorkildsen sluttet som daglig leder i designbyrået Uniform i vår, samtidig som byrået ble samlokalisert med resten av selskapene i Aller-eide Ahead Group med Jørgen Schibsted som ny sjef.

Nå er hun klar for ny jobb i Schjærvens mediebyrå Re:Media, en bransje hun kjenner godt fra før. Thorkildsen har nesten 20 års erfaring fra Dentsu Aegis Network Norway. Først i Carat, og deretter som en del av konsernledelsen i Aegis i Norge.

- At jeg skulle gå tilbake til mediebyrå, var absolutt ikke det jeg hadde tenkt. Men allerede i det første møtet med Re:Media kjente jeg dynamikken, endringsviljen, kulturen og ikke minst ambisjonene, sier Thorkildsen i en pressemelding.

- Etter flere spennende diskusjoner med Marius om byråbransjen generelt og Re:Media spesielt, ble valget etter hvert veldig enkelt. Jeg får kort og godt akkurat den rollen jeg har ønsket meg i min neste jobb og gleder meg veldig til oppstart, fortsetter hun.

- Vi gleder oss til å få Helle ombord som leder for den daglige driften. Hun vil tilføre virksomheten viktig erfaring og kapasitet i kampen om å komme enda tettere på kunden. Vi har en sterk kultur hvor vi spiller hverandre gode for å skape effektive kampanjer for kundene våre. Helles kompetanse og fine personlighet vil passe perfekt inn hos oss, sier administrerende direktør Marius Damsleth.