Red Media girer opp sin satsing på innovasjon og produktutvikling når Inge Hofstad Kjeilen nå går inn i ny rolle som innovasjonsdirektør.

- Undersøkelser viser at digital kompetanse er mest etterspurt av kundene hos mediebyåene i Norge, tett etterfulgt av proaktivitet. Ved å ta initiativ til å utvikle løsninger som vi mener er riktig for våre kunder, kan vi både utfordre bransjen og sikre at kundene får et konkurransefortrinn i sitt marked, sier Inge Hofstad Kjeilen i en pressemelding.

- Et stort satsingsområde vil for oss være marketing-automatisering, ikke bare i kampanje-sammenheng, men også automatisering av interne prosesser som optimalisering og rapportering.

Inge Hofstad Kjeilen har de siste tre årene ledet Red sin satsing på video. Rollen som videoansvarlig overtas nå av Kine Wølneberg.

- Innovasjon er og blir et svært viktig område, ikke bare for oss i Red, men for hele Dentsu X, sier toppsjef Maria Aas-Eng.

- I en bransje med stadig flere aktører og en teknologisk utvikling som går ekstremt raskt, er det viktig for oss å ha dedikerte ressurser med fokus på denne utviklingen. Inge har i mange år initiert og utviklet nye løsninger som har fått stor oppmerksomhet av bransjen, både i inn- og utland, sist med gull i Medieprisen 2018, sier hun.