Aller Media-eide Hyper har ansatt designerne Lillian Ayla Ersoy og Ronny Ellefsen mens Fredrik Pettersson og Johanna Nordberg-Aas går inn i nyopprettede stillinger som henholdsvis teknologi og driftsdirektør.

- Nå topper vi et allerede knallsterkt lag med denne buketten av toppfolk. Hyper er på en spennende reise der vi er avhengige av å tiltrekke oss sterke fagpersoner, og her har vi gjort noen skikkelige varp, sier administrerende direktør Jørgen Schibsted i Hyper i en pressemelding.

- Johanna og Fredrik fyller to viktige posisjoner i den nye ledergruppen som snart er komplett. Med lang fartstid fra byråverdenen har de tatt grep fra dag én. Jeg er veldig stolt av å ha fått dem til oss, sier Schibsted.

Lillian Ayla Ersoy har 14 års erfaring med design og konseptutvikling av digitale tjenester, produktutvikling og installasjoner. Hun er utdannet i USA og Frankrike innen grafisk design og markedsføring, og kommer til Hyper fra stilling som kreativ leder i Bekk.

Ronny Ellefsen har 20 års erfaring innen UX- og interaksjonsdesign, mesteparten av tiden i London og Zürich. Han har en BA i multimedia fra Birmingham Institute of Art & Design/BCU. Ronny kommer til Hyper fra stilling som daglig leder og senior UX-designer i Tape Interactive i Zürich.

Fredrik Pettersson har 16 års erfaring fra reklame- og mediebransjen, senest som sjef for kreativ utvikling i Empefire. Han en utdannet innen Digital Visualization and Animation ved Jönköpings University.

Johanna Nordberg-Aas har 20 års erfaring fra reklame- og kommunikasjonsbransjen, senest som viseadministrerende direktør og rådgiver i Empefire, der hun hovedsakelig hjalp større retail-kunder med merkevarebygging, reklame og digital kommunikasjon. Hun har en master i økonomi og markedsføring fra Stockholms universitet.