Byråleder Håkon Fretheim i Per Høj har ansatt Theis Roksvåg Pedersen, Ellinor Larson og Joachim Hauge.

- Per Høj er opptatt av at markedsføring handler om folk. Vi må forstå folk for å kunne påvirke folk, og for å få til dette trenger vi skikkelig flinke folk. Ellinor, Theis og Joachim er nettopp det. De er unge og dyktige, med store ambisjoner og med en indre motivasjon som gjør at de styrker oss på sine respektive fagfelt. Flaks for oss at de også er særdeles hyggelig folk, noe som gjør Per Høj til et enda finere sted å være, sier Fretheim.

Theis Roksvåg Pedersen er utdannet tekstforfatter fra Westerdals og kommer fra Geelmuyden Kiese, der han har vært i nærmere tre år. Han danner kreatørteam med Christoffer Rontén.

- Per Høj er drømmebyrået. En liten, morsom og oppegående gjeng som lager noen av de beste kommersielle jobbene og viktigste ikke-kommersielle, sier Roksvåg Pedersen.

Ellinor Larson er designer med hovedfelt innen illustrasjon, animasjon og grafisk design. Hun gikk ut fra Westerdals i fjor og har mellom studiene og Per Høj jobbet freelance.

Joachim Hauge er nylig utdannet interaksjonsdesigner fra Høyskolen Kristiania med interesse for digital design og teknologi. Han har vært i praksis hos byrået det siste året og ble tilbudt jobb da han fullførte studiene.