Matvareprodusenten og storannonsøren Mills styrker kommunikasjonsteamet sitt og ansetter Jenný Rut Sigurgeirsdóttir og Hege Susanne Rognlien. De kommer fra stillingene som henholdsvis kundedirektør hos OMD og som kommunikasjonsrådgiver hos Tine.

- Vi ser at det blir viktigere og viktigere å ha en god forståelse av kommunikasjon og medier. Mills har derfor valgt å sette sammen et kommunikasjonsteam som kan jobbe helhetlig, med integrert kommunikasjon på tvers av fagområde, merkevare og kanal, sier Lars Marius Lauten, merkevaredirektør i Mills, til Kampanje.

Sigurgeirsdóttir blir medie-, reklame- og kommunikasjonsansvarlig og skal ha overordnet ansvar for kommunikasjonsteamet i Mills. Hege Susanne Rognlien går inn som informasjonssjef.

Lauten forteller at temaet nå er satt, og at det ikke er planlagt noen ytterligere opprustninger. Totalt er det nå syv personer som jobber med kommunikasjon hos Mills. 

- Nå som dere styrker kommunikasjonsteamet, skal dere gjøre mer arbeid in-house?

- Det er ikke kongstanken, det kan være vi lager noe innhold selv, men først og fremst vil vi bruke eksterne profesjonelle miljøer. Vi vi gljøre mer sammen med mediene, og ta en mer aktiv part i samarbeidene, både mot byråer og direkte mot medier, sier Lauten. 

Fra før av har Mills et tett samarbeid med fullservice-byrået, Redink, samt flere reklamebyråer som McCann og Anti. 

Lauten understreker at de trenger Sigurgeirsdóttir og Rognliens kompetanse for å sikre et helhetlig integrert uttak. 

- Og for å ha noen internt som kan holde i alle trådene, følge opp og utfordre våre samarbeidspartnere, avslutter han.