Stor pågang fra kunder og langsiktige prosjekter gjør at Metro Branding styrker staben ytterligere med hele fem personer for å møte etterspørselen. To av dem er rådgivere som begge kommer fra PR-operatørene.

- Det var jo litt godt-vondt å hente to personer fra ett og samme byrå, men PR-operatørene er kjent for å dyrke frem flinke folk, og dette var to særdeles sterke kandidater. Nå håper vi at deres gamle byrå tilgir oss udåden, sier administrerende direktør Cathrine Stensland i Metro Branding.

De to nye rådgiverne er, Anne-Marthe Øien og Benedicte Herstad Simonsen, og Herstad Simonsen sier det «først og fremst var utsiktene for et større fagmiljø med tydelig fokus på strategisk kommunikasjon» som lokket dem over.

- Dette var rett og slett en litt for fristende mulighet. Dyrking av fag i et tverrfaglig miljø, strategisk merkevarefokus, gode kundereferanser og hyggelige folk gjorde at overgangen ble veldig riktig, sier Simonsen.

- Et utrolig kompetent miljø med mange dyktige spesialister innen flere fagfelt. Jeg gleder meg til å bidra med mitt, og ta de nye utfordringene som kommer, sier Øien.  

Totalt har Metro Branding styrket laget med fem nye hoder denne høsten. De tre andre meteorittene er Linn Andersen, Robin Kalleberg Nilsen og Maren Merakerås.

Metro Branding ble etablert i 2004. I 2017 ansatte byrået syv personer i tillegg til de siste fem som nå er på plass.

- Vi er meget fornøyde med å ha fått på plass disse fem hodene. Det har vært en lang prosess for å finne de riktige kandidatene, men nå begynner brikkene å falle på plass, forteller Stensland.