Lene Bjørck blir ny salgs- og abonnementsdirektør i TV 2 Sumo. Hun har en master i markedsføring fra BI, og bakgrunn i bransjen fra blant annet Altibox og Get, som henholdsvis markedsdirektør og markedssjef. Hun kommer sist fra et kort opphold hos Carat. 

- At TV 2 Sumo nå satser så betydelig, også gjennom å bygge opp en helt ny organisasjon, gjør det ekstra attraktivt å begynne der. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, bli kjent med nye kolleger og ikke minst til å ta fatt på de spennende oppgavene som venter, sier Lene Bjørck.

Hun overtar stillingen i TV 2 fra Bernt A. Andersen, som nå er direktør for forretningsutvikling.

- Vi ønsker at TV 2 Sumo skal bli førstevalget for alle som vil strømme seg bort i Norge – og salgs- og abonnementsdirektøren skal lede arbeidet med å nå ut til alle med dette budskapet, sier TV 2 Sumo-direktør Christian Birkeland.

TV 2 Sumo har i dag over 350.000 abonnenter. I høst satser strømmetjenesten blant annet på den nye sportspakken, «Bloggerne», «Kardashians» og «Farmen»-avleggeren «Torpet» i jakten på nye abonnenter.

- TV 2 Sumo har store ambisjoner i årene som kommer, og det å få lede enheten for salg og abonnement i denne satsningen, og være med å videre utvikle tjenesten, er utrolig spennende. TV 2 Sumos ambisjon om å være førstevalget på underholdning, nyheter og sport er tiltalende. De tilbyr en bredde i innholdsporteføljen andre strømmeaktører ikke har, og det er mye innhold som er laget for det norske markedet i tjenesten. Det tror jeg er en fordel, og summen av dette gjør TV 2 Sumo til en svært interessant strømmetjeneste, sier hun.