Animasjonsstudioet Stir har vært delaktig i flere store prosjekter dette året og ansetter nå Marthe Solberg som produksjonsleder. Solberg har tidligere erfaring som produksjonsleder i Rollo Tomasi og etterarbeidsprodusent i Storyline Studios.

- Vi har et oppsving i kunder som ønsker produksjoner som innebærer både filmopptak og animasjon. Med sine tidligere erfaringer har Marthe Solberg akkurat den erfaringen vi trenger for å kunne levere effektive løp med høy kvalitet på dette. Vi er inne i en god spiral med mange spennende og krevende produksjoner, og er derfor veldig glade for å få Solberg på laget, sier daglig leder i Stir, Maria Lima, i en melding. 

Travle dager hos Stir førte Solberg inn på et av Stirs største prosjekter. Samarbeidet resulterte i en vellykket date, som nå fører til et fast forhold.

- Det er alltid gøy når dating fører til noe mer. Stir-gjengen er utrolig dyktige og fine folk, og da er det selvsagt stas å flytte inn på ordentlig. Stir er absolutt en god match for meg, her får jeg brukt litt av alt jeg har gjort tidligere. De har stålkontroll på animasjon, og med min erfaring fra film gleder jeg meg til å se hva vi kan lage sammen fremover, sier Solberg.

Animasjonsstudioet består av åtte personer og er basert på Grünerløkka. Stir har i år vært delaktig i lanseringen av Hydros nye logo og de visuelle animasjonene til Norsk Tipping. I tillegg har de bidratt til flere produksjoner vist på tv, blant annet for BlueStep, Lendo og Ikea.