Anfo vokser og siste tilskudd på stammen heter Jorun Sørbøen. Hun kommer fra Nova Vista, et av byråene i Aller Medias byrånettverk Ahead hvor hun har jobbet tett med noen av Norges største merkevarer.

- Vi stokker litt om på ansvarsområdene i en erkjennelse av at vekst og størrelse er viktig. Skal vi lykkes med det trenger vi flere dedikerte ressurser. Sørbøen skal videreutvikle og lede satsningen på nye og eksisterende medlemmer, og kommer til å jobbe med å utvikle porteføljen og medlemstilbudene ytterligere. Tidligere medlemsansvarlig, Tommy Torjesen, overlater medlemsansvaret til Sørbøen og tar selv over ansvaret for konferanser og sponsorer, sier administrerende direktør i Anfo, Jan Morten Drange, i en melding.

Sørbøen sier hun «er stolt og takknemlig for å få lov til å bli en del av den hyggelige og dyktige gjengen hos Anfo».

- Jeg ser frem til å få snakket med alle medlemmer for å lytte til deres behov og utfordringer i tiden som kommer, slik at vi kan utvikle medlemsfordelene ytterligere. Anfo er og skal være en sentral aktør for nettverksbygging og kompetanseheving. Våre møteplasser har alltid vært viktige. Jeg håper å bidra til ytterligere å forsterke dette samt etablere enda flere, sier Jorun Sørbøen.

Anfo er en interesseorganisasjon for norske annonsører og er dessuten en viktig seminararrangør for norske markedsførere.