Beate Carlsen blir ny salgsdirektør og går inn i ledergruppen i Amedia Salg og Marked. Hun tar over som salgsdirektør for Vegard Kvalvaag.

- Jeg gleder meg til å gå inn i rollen som salgsdirektør. Det skjer mye spennende hos oss i Amedia for tiden – og vi er en offensiv gjeng. Jeg ser frem til å starte i stillingen, sier Beate Carlsen i en pressemelding.

De to siste årene har hun vært leder for et av de strategiske kundeteamene hos Amedia Salg og Marked. Hun har også bakgrunn som teamleder i printavdelingen til Amedia, og har tidligere jobbet i Kanal24.

- Jeg vet godt hva jeg går til. Jeg kjenner både oppgavene og menneskene godt fra før. Men det er alltid morsomt og utfordrende å få et nytt ansvar, sier Beate Carlsen.

Vegard Kvalvaag går til stillingen som salgsdirektør hos Capa kinoreklame etter nesten 13 år i Orkla Media, Edda Media og Amedia.

- Jeg føler jeg har vokst opp i Amedia-systemet og er utrolig glad i produktene, organisasjonen og ikke minst alle menneskene jeg har fått lov til å jobbe med. Det er rart å tenke på hvor fort tiden har gått. 13 år er lenge, og spesielt med tanke på at jeg hadde et toårsperspektiv da jeg begynte her, sier Vegard Kvalvaag.

Konserndirektør Victoria C. Schultz' ledergruppe i Amedia Salg og Marked består nå av kommersiell direktør Christian Thu, salgsdirektør Christine Aannerud, direktør yield management Karl Espen Iversen, salgsdirektør strategiske kunder Roger Grønset, direktør prestasjon, økonomi og tjenester Stine Aune Hvam og Beate Carlsen.

- Beate har alle forutsetninger for å gjøre en solid jobb som salgsdirektør i Amedia Salg og Marked. Vi ser frem til at hun starter for fullt med nye oppgaver. Vi kjenner hennes kapasitet godt, så vi vet at dette blir veldig bra. Samtidig skal vi også takke Vegard Kvalvaag for en solid jobb gjennom mange år og ønske ham lykke til videre i mediebransjen, sier konserndirektør Victoria C. Schultz.