Jeanett Schibbye melder overgang fra Netlife, hvor hun har jobbet som senior prosjektleder. Hun har også flere års erfaring som teamleder for produkt- og prosjektledere i fullservicebyrået Hyper. 

- Unfold befinner seg i en utrolig spennende utvikling om dagen, med stadig flere flinke folk og større prosjekter av strategisk betydning for selskapene de jobber med. Jeg gleder meg til å få være med på å bygge teamet og organisasjonen som trengs for å levere flere produkter og tjenester som gjør en reell forskjell, sier Schibbye, som går inn i den nyopprettede stillingen som Head of Operations.

Daglig leder i Unfold, Egil Stene-Johansen, forteller at de nå henter inn Schibbye for å sette mer fokus på intern organisering og prosjektstruktur.

- Hun har akkurat den type bakgrunn vi har sett etter til denne rollen, med flere års erfaring i å lede store produkt- og tjenesteutviklingsprosjekter. Med en erfaren leder som Jeanett på laget vil vi kunne jobbe enda mer smidig internt, og samtidig få mer kapasitet til å utvikle Unfold som en tydelig aktør, sier han til Kampanje.

De siste årene har Unfold fått flere oppdrag i stadig økende omfang og kompleksitet. Nå ser Stene-Johansen et behov for å utvide staben, som i dag måler 15 ansatte, for å møte kundenes behov.

- Vi har en ambisjon om å bli totalt 20-25 erfarne spesialister innen fagområdene strategi, design, innhold og teknologi i løpet av de neste månedene. Vi flytter også inn i nye og større lokaler i desember. 

I 2017 hadde design- og teknologibyrået en omsetning på snaue 13,6 millioner kroner og et resultat før skatt på nesten to millioner kroner. I 2016 hadde Unfold en omsetning på 11,4 millioner kroner og et resultat før skatt 1,9 millioner kroner.

- 2017 startet litt rolig, men det tok seg betydelig opp i andre halvdel der vi landet flere av de store kundene vi har jobbet med i år. 2018 har vært et vanvittig jag og vi ligger an til å doble omsetningen, kommenterer Johansen.