Kantar TNS har ansatt to nye seniorkonsulenter som skal styrke satsningen på merkevarerådgivning. Lene Leikvoll har 11 år bak seg i Telenor og kommer sist fra en stilling som markedssjef. Anders Bakke Ingebrigtsen har vært markedssjef i Prisguiden. Begge er ansatt som seniorrådgivere

- Etter mange år på kundesiden var jeg nysgjerrig på byrålivet og jeg gleder meg til å utvikle meg på merkevareledelse i et så sterkt fagmiljø. Og så er det jo også en super gjeng her, sier Ingebrigtsen.

- Jeg gleder meg til å bidra med min erfaring fra kundesiden, lære noe helt nytt og jobbe sammen med svært dyktige og fine mennesker, sier Leikvoll.

De to nye går inn i rådgivingsteamet som ledes av Jonathan Coham.

- Vi er utrolig fornøyde med å ha Lene og Anders på plass hos oss. De passer perfekt inn og tar med seg en unik kombinasjon av praktisk marketing-erfaring, forretningsforståelse og ikke minst en stor nysgjerrighet på bransjen, sier Coham.

Rådgivning har blitt et stadig større satsingsområde for Kantar TNS.

- Vi ser at stadig flere av våre kunder etterspør kompetanse og rådgivning på strategi utover rene innsiktsleveranser. Med bunnsolid innsikt, et sterkt team på strategi og Kantar TNS sine løsninger og internasjonale nettverk har vi en unik posisjon for hjelpe kundene med å bygge sterke merkevarer, sier Jonathan Coham.