Etter 6,5 år som salgsdirektør i Egmont, og 22 år i mediebransjen, forlater Lise Lillevold mediebransjen til noe litt annerledes. Fra oktober blir hun å finne i lokalene til International Workplace Group som eier blant annet Spaces og Regus.

- Min karriere i mediebransjen startet i 1996 hos  Bonnier der jeg fikk muligheten til å bygge opp å drive Bonnier Responsmedier, så gikk turen til Schibsted og videre til Egmont Publishing AS, forteller hun. I Egmont har hun blant annet vært med på å starte inhouse influencerbyrået Egmont People.

Les også: Lillevold til Egmont

Lillevold avviser at det ligger noen uenighet mellom henne og Egmont Publishing til grunn for jobbyttet.

- Jeg var så heldig å bli ringt opp og etter en lang, spennende og omfattende rekrutteringsprosess var det helt klart for meg at dette var en stilling og et selskap jeg ikke kunne takke nei til, sier hun til Kampanje.

Hun forteller at den nye arbeidsgiveren IWG er i sterk vekst i Norge, og har i innværende år håndtert over 30.000 kundeforespørsler.

- Hva vil bli den største forskjellen på den nye og den gamle jobben din?

- Bortsett fra at produktene medie/annonser og fleksible kontorløsninger er helt ulike hverandre, tror jeg at den aller største forskjellen er at innkomne kundeforespørslene er vesentlig høyere hos IWG noe som gjør at innsalget gir andre muligheter og det krever en annen form for salgsfokus, sier hun.

Vil øke etableringstakten i Norge
Leder for IWG Norge, Thomas Weeden forteller at Lillevold går inn i en nyopprettet stilling. Bakgrunnen er at de opplever en stor økning i interesse for de løsninger de tilbyr.,

- Modenheten for å kjøpe kontor som en tjeneste og co-working er sterkt økende i Norge. For å møte denne etterspørselen samt profesjonalisere vårt salgsarbeide både generelt men også mot større og strategiske kunder, så har vi opprettet denne stillingen. Med Lise om bord vil det også frigjøre tid til meg for å øke vekst og etableringstakten i Norge, sier han til Kampanje.

Weeden forteller at planen er å bygge opp et nasjonalt kontornettverk med tilstedeværelse i 25-30 byer i Norge - i løpet av en to til tre års periode.

Salgsavdelingen hos IWG består av rundt 40 personer som håndterer salg- og kundeservice.