Thoralf Granerød er ansatt som ny markeds- og kampanjesjef i Høyre.

- Thoralf har alt som vi ønsker oss. Han har et ungdommelig pågangsmot og engasjement. Han er nysgjerrig og sulten, slik jeg kan se for meg at han også var den gangen han var ungdomssekretær i Nordland UH på begynnelsen av 80-tallet, sier generalsekretær John-Ragnar Aarset i Høyre.

- Samtidig har han vært konserndirektør for marked og kommunikasjon i Sparebank 1 Gruppen, og han har hatt ledende roller i reklame- og kommunikasjonsselskap, fortsetter han.

Det inkluderer ett år som partner og rådgiver i First House og drøye to år som partner og rådgiver i reklamebyrået Anorak. Granerød kommer fra stillingen som administrerende direktør i selskapet IMG Nord.

- For meg skjer politisk og partipolitisk utvikling i krysningspunktet mellom de politiske sakene, organisasjonsutvikling og mennesker. For å lykkes over tid må dette arbeidet preges av positivt engasjement og tillit mennesker imellom, noe Høyre har forstått. Jeg gleder meg voldsomt til å jobbe sammen med dyktige og engasjerte kolleger, både rundt i landet og i Høyres Hovedorganisasjon, sier Thoralf Granerød i meldingen.

Han erstatter Dag Terje Solvang som går til jobben som ny generalsekretær i Den Norske Turistforening.