Geelmuyden Kiese har ansatt to nye keatører, to designere. én produsent og én formgiver. De går inn i den kreative satsingen til kommunikasjonsbyrået som nå teller 45 personer, altså nesten halve byrået.

- Nå har vi en god balanse mellom analyse, strategi, kreativitet og produksjon. Og ikke minst en sunn blanding av erfarne og yngre krefter, sier GK-sjef Hans Geelmuyden.

I «kreatørgruppa» inngår nå syv kreative team, et tverrfaglig grafisk- og motion-designteam, in house film/video-produksjon, community managers, digitale utviklere, rådgivere og egne prosjektledere på markedskommunikasjon.

- Det har vært litt skriverier om alle de som har sluttet i GK. Har det påvirket GKs evne til å rekruttere nye talenter?

- Nei, overhodet ikke. Vi har masse flinke folk som ønsker å jobbe her, det kan du se på dem vi nå rekrutterer. Vi tilpasser hele tiden organisasjonen til markedet, og de kravene endrer seg hele tiden, fordi kommunikasjonsfaget endrer seg hele tiden.

- Og nå utgjør den kreative delen av GK nesten halve byrået?

- Ja, og det er det ikke så mange som har fått med seg. Det er kanskje derfor vi ble kåret til årets kommunikasjonsbyrå i vår. Vi er stolte over å være et kommunikasjonsbyrå og kreativitet er kommunikasjonens hjerte. Vi er alle kreative og noen er også kreatører.

Geelmuyden tror heller ikke noen av de nyansatte lar seg skremme av en turnover-prosent på 13,5 prosent i byrået, som Dagens Næringsliv regnet seg til tidligere i år, og som Geelmuyden uansett mener er for lav.

- Folk som jobber i GK kan få jobb hvor som helst, de er de mest attraktive menneskene i markedet. Det lever vi godt med, og det vet de godt også. Alternativet ville jo være å ansette dårlige folk for å få beholde dem.

Therese Jacobsen er hentet fra Designit Oslo, og ansatt som senior rådgiver i GK. Hun har tidligere erfaring som kreativ leder i Dinamo Design og lead designer i Scandinavian Design Group.

Ida Ekroll Johansen er hentet fra Dinamo, hvor hun har jobbet som designer siden 2012, og blir senior designer i GK. Hun har en mastergrad i design, en bachelor i visuell kommunikasjon fra Kunsthøgskolen og hedersprisen i Merket for God Design.

Espen Vegard Dysvik Hagen er hentet rett fra Nesoddbåten, og ansatt som senior kreatør i GK. Han er utdannet tekstforfatter fra Westerdals og bibliotekar fra Høgskolen i Oslo og Akershus. 

Erik G. Lysø er hentet fra JCP PR & Advertising og ansatt som kreatør/tekstforfatter i team med AD Hanna Rolland Sverdrup. Han har bakgrunn som kreatør fra Leo Burnett Bucuresti, Ogilvy & Mather Frankfurt, Både Og, Isobar.

Anette Sandbu blir produsent i GK. Hun har ti års erfaring fra tv- og filmbransjen, den siste tiden i Schjærvens datterselskap Clockwork.

Nina Beate Berg er ny formgiver i kreatørgruppa i GK. Etter utdanningen til Art Director fra Westerdals har hun hatt praksis i NRK Super og vært innom We Are Live som kreatør.