Red Media har ansatt fire nye.

- Ingenting er så gøy som å ønske nye kollegaer velkommen! Spesielt når det er en miks av unge og ambisiøse talenter og erfarne seniorer med lang og viktig erfaring, sier administrerende direktør i Red Media, Maria Aas-Eng i en pressemelding.

De fire nye i lokalene i Pilestredet er Yngve Karlsen, Silje Bjørk Nielsen, Anne Stensønes og Synne Hemsen Berg 

Yngve Karlsen er ansatt som leder av Red Insight. Han har 15 års erfaring fra kommunikasjonsrådgivning, analyse, media og markedsføring. Han kommer fra Omnicom/Annalect, hvor han som innsiktsdirektør jobbet strategisk og operativt med markedsanalyse og rådgivning, blant annet innen effekt- og kommunikasjonsevaluering, merkeposisjonering og salgsmodellering. 

Anne Stensønes er ansatt som digital rådgiver i Red Media. Hun har en bachelor i reklame og merkevarebygging fra Markedshøyskolen. Hun kommer senest fra stillingen som Key Account Manager i Schibsted, og har tidligere jobbet som salgssjef i TradeDoubler og i Eniro.

Red media henter også inn to nye til sitt Ad Operations-team: Silje Bjørk Nielsen og Synne Hemsen Berg er begge ansatt som Ad Operations Managers. Bjørk Nielsen har nylig fullført en mastergrad i Strategic Marketing Management fra Handelshøyskolen BI. Hemsen Berg vender hjem fra Sør-Afrika og Cape Town, hvor hun har vært bosatt siden 2004, og der hun har tatt Bachelor of Commerce med fokus på strategisk ledelse samt en Honours i Strategisk Merkevarebygging.