Hos reklamebyrået Pol er fem nyansatte på plass etter sommeren, kan kreativ leder Janne Brenda Lysø glad konstatere.

- Vi har brukt lang tid på å finne de folka vi ønsket oss og som vi var trygge på kom til å passe inn i Pol. Kvalitet og kreativitet, rett og slett. Med Sara, Rikke, Mads, Marius og Sander på plass er vi stolte og oppspilte når vi går inn i høsten, sier Brenda Lysø.

De hun viser til, er det nye-teamede teamet Rikke Sofie Jacobsen og Sara Hødnebø, som kommer fra henholdsvis Forsmann & Bodenfors og Try. De to har blant annet jobbet sammen tidligere på PR-jobben «Nei er Nei» for Amnesty, som vant gull i Cannes.  

Fra Geelmuyden Kiese hentes teamet Mads Bergstrøm og Marius Hanstad. Hanstad har tidligere jobbet i SMFB, Kitchen og JCP Ignite.

- Som kreatør så kjenner man veldig godt til POL. Det å nå få lov til å være en del av dette miljøet og bli kjent med menneskene bak jobbene er noe jeg er veldig takknemlig og ydmyk for. Dette blir bra, sier Bergstrøm.

Det femte nye fjeset er Sander Dahl, som kommer fra The Oslo Company der han har jobbet som fotograf, klipper og regissør.

Må øke kapasiteten
Daglig leder Monika Augustsson i Pol bekrefter at blant annet tilfang av nye kunder ligger bak ansatteveksten. 

- De siste årene har det kommet inn flere større kunder til Pol som Telenor, Tine, Orkla og Norsk Tipping, noe som krever at vi har større kapasitet og fleksibilitet slik at vi har mulighet til å løse flere større oppgaver samtidig. Vi har også måttet takke nei til flere spennende oppdragsgivere som har ønsket å vurdere oss som byrå, men nå blir det god kapasitet i byrået til å være med i fremtidige byråkonkurranser, sier hun til Kampanje.

- Kommer det flere nyansettelser fra dere i høst?

- Nå som vi har ansatt to nye team er det også behov for en ny rådgiver. Vi har hatt en prosess denne våren for å lande denne prosessen, og vi har nå ansatt en rådgiver som kommer til å starte i løpet av høsten, forteller Augustsson.

Med de fem nyansettelsene vokser byrået fra 22 til 27 ansatte.

Nye fjes:

Her er de fem nyansatte i Pol. Fra venstre: Marius Hanstad, Mads Bergstrøm, Sara Hødnebø, Rikke Jacobsen og Sander Dahl. Foto: Pol