Sponsor Insight, som er kjent for sine analyser av det norske sponsormarkedet, vokser i omsetning, resultat og antallet ansatte.

I fjor omsatte selskapet for 9,6 millioner kroner, en vekst på ni prosent sammenlignet med året før. Overskudd før skatt endte på 1,3 millioner kroner, som er en forbedring på 92 prosent. 

Daglig leder Vegard Arntsen, som eier 75 prosent av det 12 år gamle selskapet, ønsker nå å stryke seg på analyse, og har nå fått Thea Fredheim Lian på plass i jobben som markedsanalytiker. Hun er blitt hentet fra Finn.no, der hun i to år har jobbet som kommersiell analytiker og produktanalytiker. Her har hun jobbet med analyser både for salgsteamet og deres kunder, men også med interne analyseprosjekter. Hun har års erfaring fra markedsanalysebransjen, og har blant annet jobbet som prosjektleder i analysebyrået Advicia og som kommersiell analytiker i VG. Hun er aktiv i styret til Norges Markedsanalyseforening, og er utdannet siviløkonom med hovedfag markedsføring fra Handelshøyskolen BI Oslo. Noen vil nok også kjenne henne igjen som konferansieren på siste Markedsanalysens Dag.

 - Jeg gleder meg til å bli en del av teamet hos Sponsor Insight, og å få muligheten til å videreutvikle den allerede sterke kompetansen selskapet har på markedsanalyse. Etter flere års erfaring med markedsanalyse i mediebransjen, ser jeg frem til nye utfordringer i et spennende analyse- og rådgivningsselskap, sier hun.

Det norske sponsormarkedet har vokst seg til å bli en betydelig milliardindustri de siste årene. Det gir også et økende behov for målinger, innsikt og rådgivning knyttet til sponsor- og eventaktiviteter.

- Vi øker derfor bemanningen for å styrke oss ytterligere og vi er veldig stolte over å ha fått Thea med på laget. Hun blir en viktig del av vår analysesatsing framover, sier daglig leder Vegard Arntsen.

Han legger til at økningen også medfører ansettelse av en Office manager. Denne stillingen er det Kamilla Bergland, nyutdannet bachelor i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI, som vil starte i nå i juni.