Konserndirektør for marked i Telia, Kjersti Jamne, har fått på plass Geir Jangås som ny sjef for digitale kanaler i Telia Norge. Han kommer fra stillingen som annonsedirektør i Schibsted i Spania og bli en del av ledergruppen til Jamne, som har ansvaret for alle merkevarene til Telia Norge i privatmarkedet.

- Jeg er veldig glad for at Geir har takket ja til å ta ansvaret for alle digitale kanaler i Telia Norge. Han skal lede et team som har tatt Telia til digitaltoppen i Norge, og jeg gleder meg til å jobbe tett med Geir for å ytterligere forsterke denne satsingen hos oss. Han bringer bred og verdifull kompetanse inn i Telia Norge som vil hjelpe oss til å skape enda bedre opplevelser for kundene våre fremover, sier Jamne.

I tillegg til jobben som Director of Advertising i Schibsted i Spania, hvor han har resultatansvar for annonsering, har Jangås hatt flere ulike lederjobber i Schibsted de siste årene, blant annet COO i Schibsted Norge Salg og produktdirektør i Finn.no. 

- Jeg gleder meg veldig til å begynne i Telia Norge. Jeg opplever at selskapet og de ulike merkevarene har en tydelig teknologi- og digitaliseringssatsing basert på kundenes forventninger, og ser frem til å jobbe sammen med menneskene bak merkevarene og deres kunder for å videreutvikle satsingen i et stadig mer endret konkurransebilde, sier Jangås.

Begynner i september:

- Jeg gleder meg veldig til å begynne i Telia Norge, sier Geir Jangås. Han starter i sin nye jobb 1. september.