Etter å ha sittet tre måneder ved roret i Hyper, legger daglig leder Jørgen Schibsted opp til interne endringer i byrået. Dennis Tönnkvist blir ny Creative Director og Trine Weidal blir Business Director.

- Hypers rolle hos kundene har vokst i takt med den digitale modenheten i markedet. Nå flytter vi straks ned til sentrum sammen med Uniform og OMG for å kunne tilby kundene en enda bredere og spissere faglig verktøykasse, sier Schibsted.

Dennis Tönnkvist har vært i Hyper i fire år, hvorav to år som teamleder. Han har jobbet 15 år i bransjen og ti av disse i Norge. Har byråerfaring fra Akqa London, DDB Oslo og sist i Try/Apt før han startet i Hyper.

- Mitt viktigste fokus blir å fortsette å bygge vår tverrfaglige kultur og vår kreative prosess som gjør att vi får ut vårt fulle potensial, sier Tönnkvist i en kommentar til Kampanje.

Trine Weidal har vært i Hyper i to år, og tok for 1,5 år siden over ledelsen av rådgiverteamet. Som ny Business Director vil hun ha et overordnet kundeansvar i byrået.

- Mitt hovedfokus vil være å utvikle og synliggjøre hvordan Hyper jobber helhetlig med kundene våre. Hyper er et kreativt byrå som jobber ende-til-ende i alt fra merkevarebygging, design, kommunikasjon, innovasjon og teknologi, og dette begynner mange store virksomheter å etterspørre. Det krever strategisk kompetanse i alle ledd, og et helhetsperspektiv på kundeopplevelsen. Der opplever jeg at Hyper har kommet langt, og det ønsker jeg at enda flere virksomheter skal få øynene opp for, sier Weidal.

Hun har erfaring både fra byrå- og kundesiden, og har vært i byrå de siste ti årene - blant annet i Creuna og MediaFront.