PHD fyller på med ny kompetanse, og denne gangen er det Kine Dahl, Thomas Jeppesen og Sigrid Kristine Bungum som har meldt sin ankomst. Nå teller mediebyrået 24 ansatte, forteller administrerende direktør Marie-Louise Alvær.

- Jeg tror ikke vi har vært flere noen gang. Jeg har vært med på å ansette veldig mange flinke folk siden jeg startet for ett år siden. Vi hadde en fin gjeng fra før, men nå er vi blitt enda flere fine folk, sier hun til Kampanje.

Kine Dahl kommer fra Discovery Networks Norway (DNN) hvor hun har vært i åtte år. Hun er ansatt som rådgiver innenfor Video & Audio, og skal blant annet jobbe med siste tilskudd til kundeporteføljen, NSB.

- Etter mange år i tv-bransjen blir det veldig bra å få lære mer om mediemarkedet i sin helhet, og øke kompetansen på både tradisjonelle og digitale mediekanaler. PHD er et spennende og kreativt mediebyrå i vekst, og jeg liker godt strukturen og måten de jobber på. Jeg gleder meg til å få bruke min erfaring og kompetanse sammen med de dyktige folkene i PHD, og i godt samarbeid med kundene, sier Dahl.

Thomas Jeppesen kommer fra rollen som Head of Performance i Idium hvor han jobbet i fem år, og vil fungere som Head of Performance også i PHD.

- Jeg liker PHD sin rolle som utfordreren i mediebyråverden. Med Omnicom i ryggen tilbys verdifull databasert kampanjeinnsikt gjennom Annalect. Jeg ser fram til å jobbe med spennende kunder på digitale flater sammen med dyktige folk i PHD.

Sigrid Kristine Bungum kommer fra masterstudiet markedsføringsledelse ved Høyskolen Kristiania. Hun skal jobbe som digital planner i PHD.

- PHD er et stort og anerkjent medie- og kommunikasjonsbyrå som har mange spennende arbeidsoppgaver og en spennende kundeportefølje. Jeg gleder meg til å bli en del av phd, lære mer om digitale medier og bruke min faglige kompetanse fra studiene i praksis.