I kommunikasjonsbyrået Something Good er tekstforfatter Lise Dragland hentet inn fra Good Morning. I sin nye jobb møter hun igjen sin tidligere Good  Morning-kollega Markus Lind, som gikk til Something Good i november 2016.

- Første gang vi skjønte at vi skulle jobbe sammen var da vi jobbet med en av de første jobben til Something Good, kampanjen et smykke for en flyktning. Vi kjente at vi var dynamitt sammen. Lise forstår verdien av fortjent omtale, PR og kommunikasjon som skaper engasjement. Hun er konseptuelt sterk, samtidig som hun skjønner at gode ideer må gis gode vinger å fly med. Vi gleder oss som noen barn på kontoret, sier daglig leder Mai-Bente Paulsen.

Dragland har tidligere jobbet i Alle Gutta og i Billettservice.

- Vi har store ambisjoner for Something Good og våre kunder, ikke med å bli veldig mange, men å lage fantastisk bra kommunikasjon for våre kunder. Dette var den beste starten på året Something Good kunne få, sier Paulsen. 

Starter ny jobb:

Lise Dragland har startet som tekstforfatter i kommunikasjonsbyrået Something Good. Foto: Something Good/Eivor Eriksen

Gleder seg
Dragland er begeistret for sin nye jobb og kolleger.

- Å starte i Something Good føles rett på alle måter. Vi har noen flotte samarbeid bak oss allerede, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Dragland.

Paulsen forteller at omsetningen i byrået endte på rundt 3 millioner kroner i fjor.

- Det var vårt første fulle driftsår, og nå satser vi friskt med en ny SG-er på laget og vi jakter i disse dager på en ny rådgiver. Det er jo selvsagt ikke GK eller Try-tall, men vår ambisjon er heller ikke å bli størst. Vi skal skape mest mulig verdi for kundene våre og hos oss skal alle kunder føle seg store, sier Paulsen til Kampanje.

Something Good har i dag kunder som Godtlevert, Venstre, NAF og Regnskogfondet.