Etter åtte år som leder for det kommersielle arbeidet i TV 2 Sumo, går nå Børge S. Nielsen til konkurrenten Viaplay. Han er ansatt i en nyopprettet stilling som salgs- og markedsdirektør i Viaplay Norge. Nå skal Nielsen altså bidra til at MTGs strømmetjeneste møte konkurransen fra lokale og internasjonale aktører.

­- Etter åtte år med kommersielt ansvar for TV 2 Sumo har jeg lært å kjenne det norske markedet godt. Viaplay har ifølge EPSI de mest fornøyde streamingkundene i landet, og jeg ser fram til å bygge videre på dette og ytterligere styrke merkevaren i Norge, sier salgs- og markedsdirektør Børge Nielsen.

Les også: Ansettelses-boom i TV 2 etter tidenes nedbemanning - så mange skal jobbe i Sumo

Administrerende direktør i Viasat og ansvarlig for Viaplay Norge, Vegard K. Drogseth understreker at strømmetjenesten dermed styrker sin norske tilstedeværelse.

- Vi har høye vekstambisjoner for Viaplay, så nå skal vi gi gass i Norge med flere norske hender på rattet, sier Drogseth i en melding.

Nielsen vil også gå inn i Viasats ledergruppe, og blir også en del av et Viaplay-team ledet av Alexander Bastin. Sentrale funksjoner som tech og innholdsavtaler vil fremdeles ligge i Viaplays hovedorganisasjon, heter det fra Viaplay.

I tillegg til Drogseth og Nielsen inngår pressesjef i Viaplay Norge, Fredrik Olimb og direktør for partnersalg, Glenn Uthaug i Viaplay-teamet i Norge.

Viaplay har eksistert i ti år og er strømmetjenestenen til mediekonsernet MTG.